Dit is ons verhaal

De ervaring van uw klant beter maken. Dat is waar wij voor gaan.

Makkelijker gezegd dan gedaan

Veranderingen doorvoeren voor een uitstekende klanttevredenheid. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want gaat u daarbij uit van de kennis en informatie uit de organisatie of baseert u deze veranderingen op basis van de stem van de klant? Bedrijven die veranderingen doorvoeren op basis van de kennis en informatie uit de organisatie slaan de plank regelmatig mis.

Veranderingen moeten leiden tot verbeteringen

Veranderingen leiden niet tot verbeteringen, doordat de beleving van de klant toch anders blijkt te zijn. De bedrijven die op zoek gaan naar een methode om de ware klantbeleving echt te achterhalen komen verslagen terug omdat de marketing termen ze al snel om de oren vliegen, zonder zichtbaar resultaat. Dat doet Klantreizen anders.

Organisatie & klant samenbrengen

Wat als je beide werelden simpelweg weet samen te brengen? De kennis en informatie uit de organisatie gecombineerd met de stem van de klant.

Dan ontstaat er een doeltreffende methode waarbij veranderingen daadwerkelijk leiden tot een verbetering van de klanttevredenheid.

20 jaar ervaring in 1 simpele methode

Roy zag de afgelopen 20 jaar vele bedrijven en hielp deze met de verbetering van hun klanttevredenheid. Hij ziet dat een simpele methode ontbreekt, één die iedereen kan leren en die direct grip geeft op de klanttevredenheid. Hij ontwikkelde Klantreizen. Een nieuw werkwoord waarmee je ieder bedrijf in staat stelt de klant centraal te zetten.

overleg

Bij Klantreizen werken we volgens een aantal principes

Resultaatgericht

Tijd is kostbaar, zeker dat van u en absoluut op het moment dat de klant ontevreden is. Daarom gaan wij altijd resultaatgericht te werk. We winden er geen doekjes om, zoals ze dat zeggen, maar gaan recht op ons doel af.

Scherp

Scherp moet je zijn om de ware beleving van de klant boven tafel te krijgen en de vinger op de zere plek te willen leggen. Dat wij scherp zijn wil zeggen dat we opmerkzaam en kritisch blijven. We kijken verder dan onze neus lang is en durven daarbij ook eerlijk te zijn.

Inlevingsvermogen

De meeste bedrijven richten zich op de rationele ervaring van de klant, maar mensen worden gedreven door emoties. Om deze emoties te ontdekken moeten we ons kunnen verplaatsen in de schoenen van de klant, inlevingsvermogen is daarom onmisbaar. Het betekent dat we belangstellend en aandachtig luisteren en observeren om niet bij de rationele ervaring te stoppen, maar verder te kijken naar wat de klant werkelijk beleeft.

Ontmoet mij

Klantreizen is van Roy Jacobs.


Roy Jacobs

0611 28 72 41